Home / Service Auto

Service Auto

Am ajuns intr-un punct in care putem desfasura activitati de reparatii si intretinere auto, la un nivel redicat de dificultate si cu rezultate calitativ superioare sustinuti fiind de dotarea tehnica avansata (aparatura performanta, diagnoze tehnice, softuri specializate) cat si de pregatirea ridicata a personalului, cu o bogata experienta in domeniu, cuprinzand toata gama de activitati necesare intretinerii si reparatiei : tinichigerie, inclusiv structura rezistenta si recarosari, mecanica si vopsitorie.

Executam recarosari (inlocuire sasiuri si / sau caroserii), inlocuire motor, inlocuire de materiale de exploatare (uleiuri,filtre,placute de frana,lichide,curele de transmisie,becuri,sigurante), reparatii si reglare (subansamblurilor mecanice), montare, diagnosticare, tinichigerie si vopsitorie.

Dispunem de scule profesionale, instalatii de lucru, aparatura si echipamente conexe de ultima generatie.

Derulam contracte cu un numar semnificativ de firme cu parc auto insemnat.

Pentru reducerea de noxe, la autovehiculele diesel efectuam curatarea injectoarelor fara demontare si la cele pe benzina, curatarea sistemului de alimentare.

  • Finalizarea lucrarilor se executa in cel mai scurt timp posibil;
  • Lucrarile se executa pe baza de programari;
  • Preturile si tarifele practicate sunt sub cel al reprezentantelor, clientul fiind protejat din punct de vedere al costurilor de reparatie;
  • Vopsitorie auto la preturi imbatabile, manopera si piese auto numai la service-ul auto Adi-Star;
  • Atelier modern si mecanici cu experienta de peste 20 de ani;
Top